Az élet a sok véletlen egybeesések sorozata. Nagyon sokszor az állítólagos Úr, ha becsuk egy ajtót, erre nyílik egy ablak.

Meddig kell hajszolni a boldogságot? Senki nem tudja, de sokan félnek, hogy nem érhetik el. És akkor jön a BOLDOGSÁG KÉK MADARA!

Vallomás: Nagyon közel kell, hogy Hozzád közel legyek, mert minden érzékemmel éreznem és tudnom kell, hogy hozzám tartozol!

A sztárságot nehéz megszerezni, de még nehezebb megtartani és elviselni. Erről szólt egy amerikai film: „Star is born”. Sztárnak születni kell!

Akkor kezdjük a totális nyíltságot: Én Gróf Dr. Degenere Vitéz Beverneki Keményfarkas, a kéj hézagvizsgáló, puncicimpaberregtető, autodidakta szexuálpatológus és tömegszex-pszichológus, a horizontális, azaz orális, valamint a vertikális bementi nyílásoknak professzora, ajánlom ezt a pár sort azoknak, akik szeretik a szerelmet, a szexet és a bölcsességeket. Itt áll mellettem egy kis aberrációs hímivarsejt, Kukkancs Furdancs Fúró, a kisebb Beverneki, a felderítőm. Szemben ül velem az adjunktusom, Wurm Úr, aki az egyetemen vaginális-lapozgató, a nagy- és kisajkak szakértője. Ráadásul még a gyöngyszemhez is ért.

Tehát, ha eddig végiglapozgatták a könyvet, rá kell jönniük, hogy az egész a BOLDOGSÁG KÉK MADARÁ- RÓL szól.[idézet 1]  [idézet 2]  [idézet 3]  [idézet 4]  -idézet 5-